خانه تغذیه و رژیم غذایی ۱۰ نکته برتر پیرامون تغذیه از نظر متخصصان تغذیه

۱۰ نکته برتر پیرامون تغذیه از نظر متخصصان تغذیه

48 ثانیه خوانده شده
0
0
3
رژیم غذایی ، کاهش وزن ، تغذیه

تغذیه  از نظر متخصصان:  تصمیم گرفتم از ۱۰ متخصص تغذیه در سراسر کشور مصاحبه کنم که در عرصه تغذیه و رژیم غذایی تأثیرگذار و صاحب‌نام هستند. من از آن‌ها پندهایی گرفتم که نه تنها به مشتریان خود آن‌ها را توصیه می‌کنند بلکه خودشان نیز در زندگی آن‌ها را به کار می‌برند و آن را تمرین می‌کنند. بنابراین اجازه دهید تا این کارشناسان تغذیه را با توصیه‌های تغذیه‌ای برترشان معرفی کنیم.

 متخصصان تغذیه دقیقاً چه کسانی هستند؟

کارشناسان مواد غذایی با به دست آوردن مدرک لیسانس در رشته تغذیه و یا زمینه‌‌های مرتبط تخصص خود را کسب کرده‌اند. بسیاری از متخصصان تغذیه (RDN)  دارای مدرک فوق لیسانس (تحصیلات تکمیلی) هستند و بعضی از آن‌ها حتی متخصصان تغذیه در زمینه‌های تغذیه‌ای کلیوی، آموزش دیابت یا حتی تغذیه ورزشی هستند.  متخصصان تغذیه  تأییدشده در حوزه‌هایی مانند بیمارستان‌ها یا مراکز مراقبت‌های سرپایی کار می‌کنند و بسیاری از آنان در بخش مراقب‌های ویژه و اختصاصی هستند. برخی در تحقیقات، در مراکز اجتماعی و مراکز بهداشت عمومی، به عنوان معلمان تغذیه و یا به عنوان مشاوران شرکت‌های بزرگ برای برنامه‌های سلامتی، امور مصرف کننده، توسعه محصول و غیره کار می‌کنند.

امروز تصمیم گرفتم که با ۱۰ متخصص تغذیه در سراسر کشور، در زمینه‌ی تغذیه و رژیم غذایی که در زمینه خود صاحب نظر هستند مصاحبه کنم.  از آن‌ها پیشنهادها و نصایحی را درخواست کردم که نه تنها به مشتری‌های خود آن‌ها را ارائه می‌کنند، بلکه در زندگی خود نیز آن‌ها را به کار می‌برند. بنابراین اجازه دهیم این کارشناسان تغذیه، با توصیه‌ها در زمینه تغذیه، خود را معرفی کنند.

۱- از تمامی گیاهان مصرف کنید (تغذیه از انواع گیاهان)

شارون پالمر، RDN، متخصص تغذیه در زمینه توانمندی گیاهان و نویسنده‌ی Plant-Powered for Life می‌گوید: “صرف نظر از سبک و عادات غذایی شما، می‌توانید با پر کردن بشقاب خود حداقل با سه چهارم غذاهای گیاهی، مانند لوبیا، عدس، غلات مانند نشاسته، برنج قهوه‌ای و نوعی گندم ؛ سبزیجات و میوه‌ها، سلامتی را برای خود به ارمغان آورید.  به علاوه این الگوی غذا برای ما و جامعه  نیز بهتر است. ”

بیشتر بخوانید:رژیم غذایی دیابتی براساس هرم غذایی

۲- انتخاب تغذیه ترکیبی (غذاها را ترکیب کنید).

ترکیب کردن غذاها برای افزایش متابولیسم بدن و کنترل بهتر گرسنگی، بسیار مهم است. سارا کزیک
(Koszyk)،MA، RDN، متخصص تغذیه ورزشی و متخصص مدیریت وزن، بنیان‌گذار خانواده، غذا و جشن می‌گوید: «هنگامی که شما مواد غذایی مانند کربوهیدرات و پروتئین را ترکیب می‌کنید، نسبت به هنگامی که تنها یک نوع آن را می‌خورید احساس رضایت بیشتر و تکمیل بودن می‌کنید. برای مثال، آیا شما تابه‌حال یک میوه خورده‌اید و هنوز هم احساس گرسنگی کنید؟ کره بادام، آجیل، پنیر و یا ماست به میوه اضافه کرده و سپس شما احساس خوشی خواهید داشت. هنگامی که ترکیبات غذایی استفاده می‌کنید، یک قانون ساده است که به خاطر داشته باشید که خوردن حداقل ۲ گروه غذایی به منظور یک میان وعده دلپذیر و رضایت بخش ضروری است. هم باعث لذت ۲ برابر می‌شود و هم ۲برابر مزیت و سود دارد ».

رژیم غذایی ، کاهش وزن ، تغذیه

۳- وقت خود را برای خوردن تغذیه با کسانی که دوست داری صرف کن.

Toby Amidor، MS ، RD، نویسنده کتاب‌ The Greek Yogurt Kitchen ،  اوقات صرف غذا در خانواده را با کسانی که دوستشان دارد  می‌پسندد. « به دلیل اینکه بچه‌هایی مدرسه‌ای دارم و برنامه هر شبشان گیج کننده است، هر روز صبح همراه با بچه‌هایم صبحانه می‌خورم. در زمان صبحانه می‌توانم از آن‌ها در مورد اتفاقاتی که قرار است در آن روز داشته باشند بپرسم و مطمئن باشم زمانی که خانه را ترک می‌کنند از مواد مغذی در حد کافی اشباع شده و با لبخند به روی لب خانه را ترک می‌کنند.»

۴- یک برنامه انجام شدنی و عملی  برای تغذیه خود داشته باشید.

میشل داوش،  RDN، گواهینامه Cordon Bleu و خالق Clean Eating Cooking School: برنامه غذایی ماهانه پیشنهادهای ساده‌ای دارد که، به آشپزخانه خود نگاه کنید، ببینید چه ابزاری در دسترس دارید و برنامه ریزی کنید برای چیزی که نیاز دارید. « آن تمام چیزی است که با دستورالعمل‌های ساده، برنامه ریزی برای هفته و داشتن یک لیست حساب شده از مواد غذایی برای انبار و ذخیره استراتژیک و هدفمند آشپزخانه خود، نیاز دارید تا مسلح شوید. ذخیره و انبار مناسب مواد غذایی در آشپزخانه به درست کردن وعده غذایی لحظه آخری و ناخوانده کمک می‌کند. شما نیازی به در دست گرفتن مقدار زیادی غذا ندارید، فقط غذاهای مناسب و به‌جا را برای پخت وعده‌های غذایی متعادل، یعنی پروتئین‌ها، سبزیجات و غلات را در دسترس داشته باشید. ترکیبی از آبگوشت و حبوبات و سبزیجات، سبزیجات خشک، ادویه‌ها، روغن زیتون و سرکه نیز باعث تقویت طعم غذا می‌شود.»

۵- برنامه غذایی و تغذیه سالمی را برای هفته آماده کرده و آن را ذخیره کنید.

Heather Mangieri, RDN, CSSD رئیس ناظر بر تغذیه در پیتسبورگ،  PA و سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی اذعان دارد که « همه ما دارای مشغله هستیم. کار، مدرسه، فعالیت‌های فوق‌العاده و کار در خانه برای بسیاری از خانواده‌ها واقعیت دارد، اما هرگز نباید سلامتی خود را فدای آن‌ها کنید یا به عبارتی نباید هرگز سلامتی خود را وقف آن‌ها کنید». هیتر می‌گوید: « در هر روز ۳ الی ۴ ساعت از وقت اضافه شما برای پختن ۴ تا ۵ وعده غذایی سالم در هفته زمان می‌برد. این غذاها را در یخچال خود ذخیره کرده به طوری که شما یا خانواده‌ی شما تنها با گرم گردن آن می‌توانند آن را میل کنند. وعده‌های غذایی را پیشاپیش آماده کنید تا استرس و تنش از خوردن غذای سالم از شما دور شود، حتی زمانی که شما برنامه‌ای غیر منتظره دارید یا دیرتان شده است.»

بیشتر بخوانید:گیاهانی که برای کاهش وزن و لاغر شدن شما ماثر است

۶- مواد غذایی و تغذیه خود را درست کنید.

Robyn Webb،  MSبرنده جایزه نویسنده کتاب آشپزی، مربی آشپزی و سردبیر تغذیه مجله پیش‌بینی دیابت می‌گوید: «  تا جایی که می‌توانید بپزید ». او توصیه می‌کند که با آشپزخانه خود صمیمی شوید و مهارت‌های استفاده از چاقو را فرا بگیرید. اگر می‌توانید بخشی از غذای خودتان را پرورش دهید. اگر شما همه چیز را در مورد غذایتان بدانید، خوراک خوب خود را عیب یابی می‌کند. رژیم نگیرید، خود را تطهیر نکنید، و هیچ کدام از ورزش‌های روزانه را انجام ندهید. فقط با مواد غذایی خود را درست کنید و راه خود را به آشپزخانه و باغچه پیدا کنید.»

۷- بدن خود را بشناسید (بدانید به چه نوع تغذیه‌ای نیاز دارد).

«برنامه‌های غذایی و کالری سنج‌ها ابزارهای آموزشی عالی هستند، اما یک رابطه سالم با غذا بهترین ابزار در جعبه‌ابزار شما است.» جیم وایت، RD، ACSM EP، صاحب Jim White Fitness و Nutrition Studios  می‌گوید: « شما می‌توانید با استفاده از پاسخ‌های فیزیولوژیکی بدن خود، برای یادگیری آنچه که برای شما مفید است یا به شما آسیب می‌رساند مانند: (گرسنگی، استرس، سطح انرژی، هضم و غیره)، ارزیابی خوابتان، زندگی روزانه و محیط زیست و نحوه‌ی چگونگی تأثیر آن بر خوردن غذا را شروع کنید.  صبر کنید و از خودتان بپرسید «چرا من این را می‌خورم؟»

۸- یک نوبت تغذیه یا یک وعده غذایی نمی‌تواند سلامت شما را بسازد یا آن را نابود کند.

Christy Wilson، RD، مربی بهداشت و سلامت در دانشگاه آریزونا و بنیان‌گذار خدمات مشاوره تغذیه Christy Wilson، توصیه می‌کند که شما باید مجموع الگوی غذایی خود را در نظر بگیرید. Christy می‌گوید:  «هر وعده غذا یک فرصت در مسیر سلامتی شما است». «یک وعده غذایی باعث تضمین سلامت یا نابودی سلامت شما نیست اما باعث جهت دهی به رژیم شما می‌شود. چیزی را که به طور پیوسته و مرتب می‌خورید باعث حفظ سلامتی شما شده یا به تدریج به بیمار شدن شما کمک می‌کند، بنابراین به طور منظم در بیشتر روزهای هفته، نصفی از بشقاب خود را با غذای تازه بر پایه گیاهان پر کنید و کمتر از گوشت در بشقاب خود استفاده کنید. غلات، لوبیا و ماهی با غذاهای کاملاً فرآوری شده را انتخاب کنید، تحرک داشته باشید و کمتر بنشینید.»

۹- اهمیت فیبر در رژیم غذایی

Shelly Marie Redmond،MS،RD، LDN و بنیان‌گذار Skinny Louisiana، می‌گوید که در زمان تمرین « زمانی که هریک از مشتری‌ها به Skinny Louisiana قدم می‌گذارد، تمرکز ما روی بحث فیبر می‌رود. فیبر دارای مقدار زیادی سلامتی است، اما برای کاهش وزن ، ما را کاملاً حفظ می‌کند. به‌جای گرانولا )غله)،  دانه‌های غلات خسته کننده یا سایر غلات تصادفی، در جستجویی یک بسته فیبر باشید. هدف: انتخاب آن بسته‌هایی که ۵ گرم یا بیشتر فیبر در هر پرس یا وعده دارند.»

بیشتر بخوانید:رژیم غذایی دیابتی: نکات مهم در مصرف آبمیوه ها

۱۰- در تغذیه کیفیت مقدم بر کمیت است

Marjorie Nolan Cohn،MS ،RDN ، CSSD، صاحب CEDRD، MNC تغذیه در نیویورک است. او پیشنهاد می‌کند که «در مورد کالری‌ها و چربی‌ها نگران نباشید و تمرکز خود را بر روی خوردن تمامی گروه‌های غذایی که به سادگی آماده می‌شوند بگذارید.»

گردآوری و تذوین : واحد تغذیه اسپرتان

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
مطالب بیشتر از این نویسنده کارشناس پزشکی و تغذیه
بارگذاری بیشتر در تغذیه و رژیم غذایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بررسی کنید

۱۰ نکته برتر پیرامون تغذیه از نظر متخصصان تغذیه

تغذیه  از نظر متخصصان:  تصمیم گرفتم از ۱۰ متخصص تغذیه در سراسر کشور مصاحبه کنم که در عرصه …